Prati

  Osmijeh i samopouzdanje su najljepše stvari na ženi

  Pozdrav dragi moji! Otkrit ću vam svoje iskustvo kako sam se riješila proširenih vena u samo 2 tjedna!*

  Trebalo mi je dosta vremena da odlučim otvoreno govoriti o svemu što sam proživjela. Motivirale su me lijepe stvari koje su mi se dogodile i koje želim podijeliti sa svima vama. Oduvijek sam bila privržena supruga i majka, moj suprug i moja djeca bili su mi najvažniji na svijetu. Ali prije godinu i devet mjeseci, u 51. godini života, ostala sam bez supruga. To je za mene bio šok! Tada sam mislila da mi se život nikada više neće vratiti u normalu. Ostala su mi još samo moja djeca.

  Najteže je bilo mojoj mlađoj kćeri Dori, koja je bila jako vezana za oca. Gotovo godinu dana bila je jako utučena i depresivna, iako smo se svi trudili oko nje. Nakon što je proslavila 16. rođendan neke stvari su se promijenile. Počela se baviti modelingom i natjecati na izborima ljepote. Konačno je bila sretna jer je našla nešto u čemu uživa. I ja sam bila sretna zbog nje.

  Tada me je Dora počela nagovarati da joj se pridružim. Naišla je na izbor ljepote za žene preko 50 godina. Dugo sam se opirala njenoj ideji, koja mi se činila suludom. Na kraju sam ipak popustila. Željela sam da moja kći bude sretna, a i meni je trebalo nešto u životu. Pomislila sam da bi to moglo biti to. Na kraju krajeva, nisam imala što izgubiti.

  Nakon mog pristanka krenule su moje pripreme. Obje smo se trudile da u ta dva mjeseca koliko imamo do izbora napravimo što više po pitanju mog izgleda. Izgubila sam par kilograma, išla na tretmane lica, promijenila sam frizuru. Napravila sam sve što je bilo u mojoj moći, ali s jednim se nisam mogla boriti. S proširenim venama. Haljina iznad koljena koju mi je kći izabrala otkrivala je moje modre i natečene noge, koje uopće nije bilo moguće sakriti. Tog sam bila svjesna jer već prije nema što nisam isprobala da ih sakrijem i riješim ih se, ali bezuspješno svaki put.

  PRIJE POSLIJE

  Doista se nisam mogla s takvim nogama pojaviti na bini. Ali moja kći se pobrinula da ni ne moram. Naručila mi je Vein Stopper kremu, koju je mama njene prijateljice koristila. Krema smanjuje otekline i bol, ublažava upale i uklanja proširene vene.* Ipak, bilo je ostalo još samo 17 dana do izbora. Trebalo je djelovati brzo. Naravno da nisam očekivala neke rezultate u tako kratkom vremenu. Počela sam koristiti kremu, ali priznajem da sam sve više razmišljala da odustanem od izbora. Nisam se mogla u takvom stanju prošetati pistom. Na sreću, nisam to učinila. U prvih tjedan dana korištenja već sam počela primjećivati da mi se stanje s venama popravlja.* Još nije bilo dovoljno dobro da bih pokazala javno svoje noge, ali bilo je znatno bolje nego prije. Krajem drugog tjedna moje noge su bile kao nove.* Bila sam šokirana, na mojim nogama više nije bilo ružnih vena.* Nisam mogla ni sanjati da će mi krema toliko pomoći.

  Obukla sam kratku haljinu koju mi je kći izabrala i s ponosom pokazala svoje noge. Moram priznati da sam izgledala sjajno čak i u bikiniju. Moje noge su izgledale kao kod 20 godina mlađih djevojaka.* Bila sam presretna, a sve to zahvaljujući Vein Stopper kremi koja mi je to omogućila.

  Proširene vene su neizbježne. Zato vjerujem da ste svi zainteresirani da saznate malo više o ovoj kremi koja mi je pomogla. Vein Stopper krema je potpuno prirodna, sadrži samo ekstrakte biljaka koji su dokazani u borbi protiv proširenih vena. Oni jačaju stijenke krvnih žila i smanjuju upale, sprječavaju pojavu proširenih vena i ublažavaju bolove. Poslije korištenja noge su odmorne, osvježene, glatke i, najvažnije, zdrave.*

  Zahvaljujući kremi sam pobijedila na izboru ljepote. Moram priznati da mi je pomogao da se ponovo osjećam privlačno i samouvjereno. Konačno sam opet sretna i zadovoljna svojim izgledom.

  Još važnije, zdrava sam. Jer proširene vene nisu samo estetski problem. To je ozbiljan zdravstveni problem koji se mora rješavati, a u tome vam može pomoći Vein Stopper. Samo bih vam predložila da pazite od koga naručujete. Ja sam naručila original kremu sa službene stranice. Požurite i vi, riješite se proširenih i paučastih vena. Ne trebaju vam operacije i lijekovi da biste imali lijepe i glatke noge.

  Nadam se da vas je moja ispovijest motivirala! Sretno svima!

  #bestcream #prettylegs #Veinstopper #beauty #health #antivaricose #spiderveins #nopain #nosurgery #feelgood #skincare #bestproduct #novaricosvein #creamforleg #beautycontest

  Ispuni kratki upitnik ispod i saznaj može li ovaj proizvod pomoći i tebi.

  Koliko imaš godina?  Katarina

  Bila sam presretna kada sam našla ovu kremu i naručila sam je odmah. Moje noge više nisu strašne, vene su mi se počele povlačiti nakon 10ak dana. Nadam se da će do mog vjenčanja potpuno nestati.

  Dolores

  Razočarala sam se u sve što sam do sada probala protiv proširenih vena. Borim se s njima već godinama. Čak sam išla na lasersku operaciju i ponovo su mi se vratile vene. Noge su mi bile natekle, modre i bolne. Kolega mi je savjetovao Vein Stopper jer je njegova supruga koristila i postigla odlične rezultate. Kako je riječ o prirodnoj kremi i nije ništa bolno odlučila sam isprobati. Četiri tjedna nakon korištenja moje noge izgledaju sjajno! Neizmjerno hvala

  Ljilja

  Ni meni ništa nije pomoglo i sve me razočaralo. Ipak nisam odustajala pa sam isprobala i Vein Stopper. Ovo su moji rezultati nakon što sam završila jedan tretman s Vein Stopper kremom!

  PRIJE POSLIJE
  Mateja

  Hvala za priču! Motivirala me, a vjerujem da će i mnoge druge! Naručila sam kremu i nestrpljivo očekujem da mi stigne. Javit ću se s rezultatima.

  Olja

  Moja sestra je zadovoljna ovom kremom. Noge su joj mnogo ljepše a proširene vene su skoro nestale.

  Petra

  Krema je vrhunska! Naručila sam nekoliko pakiranja jer mi je pomogla. Noge su mi konačno lijepe.

  Antonija

  Krema je jako ugodna i jednostavna za korištenje. Prijalo mi je kad bih je nanijela, kao da mi hladi noge. Vene su se smanjile već poslije 15ak dana.

  Mirela

  Moje stanje je bilo strašno i kad mi ništa nije pomoglo odlučila sam se da probam i s ovom kremom. Nisam se pokajala. Pomogla mi je da ublažim upalu i smanjim nelagodu i bol koje su mi izazivale proširene vene. Toplo je preporučujem svima koji imaju problema s proširenim venama.

  PRIJE POSLIJE
  Gabrijela

  Toliko pohvala, definitivno naručujem!

  Ivana

  Definitivno jedino što pomaže kod proširenih vena. Svi bi ju trebali koristiti!

  Ispuni kratki upitnik ispod i saznaj može li ovaj proizvod pomoći i tebi.

  Koliko imaš godina?