Ženski fitnes je napisal to poročilo, da bi razkril resnico o revolucionarnem sistemu, ki je uničil kozmetično industrijo

Skrivnostno orožje dvojnega podbradka, ki ga uporabljajo zvezde

Napisala: Ana Horvat

Novinarka Ana Horvat raziskuje neobičajno rešitev za pomlajevanje obraza, ki jo skrivajo slavne osebnosti.

(Fitnes poročilo 24 – Ženski fitnes) - Strokovnjaki za lepoto in uredniki glamurja temu pravijo popolno orožje pri pomlajevanju obraza. Naši bralci so v zadnjih nekaj mesecih ponoreli za to revolucionarno rešitvijo. Tisočim ženskam po vsem svetu je pomagala, da se znebijo dvojnega podbradka in s svojega obraza izbrišejo leta, in sicer brez dragih krem ali postopkov učvrščevanja ali dvigovanja tkiva.

Neck Slim je opisan v številnih časopisih za lepoto, nekateri so ga celo poimenovali "Fontana mladosti" in je ena najbolje varovanih skrivnosti Hollywooda. Odločili smo se raziskati ta inovativni izdelek, ki je za vedno spremenil trend pomlajevanja kože.

Če želiš učvrstiti povešeno kožo na obrazu in vratu, ne želiš pa se podvreči operaciji, preberi in izvedi, kaj lahko izdelek Neck Slim stori za tebe.

Doseži rezultate, ki z inovativno metodo kljubujejo letom

Ali je tvoja koža na vratu povešena? Celo slava ne more skriti znakov staranja. Ogromno znanih osebnosti, kot so Christina Aguilera, Kate Hudson in Britney Spears, imajo ta neprijetni dvojni podbradek.

Te slavne blondinke se morajo resnično znebiti podbradka, ki se vidi vsakič, ko pozirajo.

Človek bi pomislil, da znajo zvezde ob celi vojski stilistov in trenerjev izbrati najboljši položaj za fotografiranje. Toda celo hollywodske zvezde imajo svoje slabe trenutke. Niso le dame tiste, ki so deležne opazk zaradi dvojnega podbradka.

Trenutno dva najbolj zaželena moška, Colin Firth (levo) in George Clooney, sta ujeta v objektiv z dodatnimi gubami na vratu.

Ko si v centru pozornosti, moraš biti popoln. Hollywodske zvezde zato poznajo male trike. Vse do nedavnega je bil izdelek Neck Slim dobro varovana hollywoodska skrivnost za popolnoma nežen vrat, brez gub in povešene kože. S pomočjo izdelka Neck Slim se lahko vsakdo reši dvojnega podbradka, izbriše vratne gube in izboljša svoj videz.

Ali imaš tudi ti kakšno sliko, na kateri se opazi dvojni podbradek ali povešena koža? Ne obupaj! Potrebuješ Neck Slim revolucionarno metodo za prekrivanje svoje starosti! Sedaj lahko izbrišeš leta s svojega obraza brez operacije. Tej 42-letni mami je to uspelo!

"Videti sem 10 let mlajše"

Tanja se je znebila dvojnega podbradka in vratnih gub tako, da je uporabljala izdelek Neck Slim le 2 minuti dnevno. Želim deliti njeno zgodbo, ker mislim, da te lahko spodbudi, da vzameš zadevo v svoje roke in izboljšaš svoj videz, kakor je to naredila tudi Tanja.

Novinar: Tanja, kako se počutiš sedaj?

Tanja: Počutim se seksi in polna samozavesti. Nimam več povešene kože okoli vratu. Moj vrat je videti čvrst in čist. Nežno sem učvrstila tudi linijo čeljusti, ker sem se znebila dvojnega podbradka. Pravzaprav se nisem nikoli tako dobro počutila v svoji koži!

Novinar: Kdaj si se odločila ukrepati?

Tanja: V ogledalu sem lahko videla, da se mi je koža okoli vratu povesila, zaradi česar je bil moj obraz videti debelo in staro. To me je opomnilo na dejstvo, da nisem več najstnica in to mi ni bilo všeč. Ko sem zagledala svoj obraz v družinskem albumu iz prejšnjega meseca, tega nisem mogla več prenesti. Vedela sem, da moram ukrepati.

Novinar: Kaj si naredila?

Tanja: Najprej sem začela z iskanjem varne metode za odstranjevanje vratnih gub. Želela sem nekaj, kar ne zahteva zdravniške pomoči ali operacije. Poskusila sem različne kreme, toda niti ena mi ni pomagala. Tedaj sem začela resno razmišljati o posegu dvigovanja in učvrstitve kože, celo naročila sem se pri zdravniku. Na srečo pa sem le nekaj dni za tem prejela e-mail z informacijami, ki so me rešile. O izdelku sem se pozanimala na uradni spletni strani. Bila sem navdušena nad pozitivnimi povratnimi informacijami in odločila sem se poskusiti. Seveda sem najprej odpovedala termin pri zdravniku.

Novinar: Kako je izdelek Neck Slim spremenil tvoje življenje?

Tanja: Moram reči, da mi je dvignil samozavest. Zdaj, ko sem se rešila dvojnega podbradka, izgledam 10 let mlajše. Pred dvema dnevoma je nekdo pomislil, da sva jaz in moja hči sestri. Nisem se zavedala, da je zaradi izdelka razlika tako očitna.

Uraden zaključek: Izdelek Neck Slim je zagotovo vredno poskusiti. Slišala sem precej pozitivnih mnenj o izdelku. Glede na to, da je toliko oseb zainteresiranih, sem prosila za popust za naše bralce. Ne skrbi, izdelek ima 44-dnevno garancijo za povračilo denarja. Če rezultati ne bodo dovolj dobri, vam vrnejo denar.

Se lahko tudi ti rešiš grdega podbradka v samo 2 minutah na dan? Izpolni kratek vprašalnik, da izveš, ali je to mogoče!

Koliko let imaš?social
1598
1340
1617
695
Vaši komentarji
 • Ivana

  Čestitke za članek. Super, da si nam zagotovila nižjo ceno.

  0
  5
  • Martina

   Ta popust je super! Želim naročiti.

   0
   5
 • Anja

  Vau, uporabljam ga 2 tedna in že opažam razliko. :)

  0
  7
  • MancaT

   ooo ... Praviš, da deluje? Prosim, ne dajajte pozitivnih komentarjev, le da bi preslepili druge!

   1
   8
 • Tamara

  Precej žensk nas je takšnih kot Tanja. Izgubile smo upanje, da bomo še kdaj ponovno lepe. Hvala za članek, ki nam je ponovno vlil upanje.

  1
  8
 • Slavko

  Moja žena je naročila 2 izdelka. Skupaj želiva izgledati mlajše. ;) Ob 44-dnevni garanciji nimava kaj izgubiti

  0
  5
 • Sara G.

  Upam, da deluje na zgubani koži.

  0
  5
 • Sanja

  Običajno obiskujem lepotilne salone. Toda odkrila sem, da lahko prihranim čas in denar in še naprej izgledam kot hollywoodska zvezda :)

  0
  4
 • MaNuEla

  Če to uporabljajo hollywoodske zvezde, moram tudi sama poskusiti! :D

  0
  4