Promóció

Global Science

Review

Új 2 hetes formula Aaron Stone az idegen nyelv automatikus tanulására

Aaron Stone 23 világnyelvet tanult meg.

Aaron Stone, aki szó szerint 23 nyelven beszél, előadást tartott a Magyaroknak a saját 2-hetes idegennyelvek tanulásának formulájáról. Lehetővé teszi, hogy rövid időn belül megtanuld az anyagot amelyet egy éfolyamos nyelvtanfolyamon tanitanak. Ennek a poliglotnak a módszere vitatja a hagyományos nyelviskolákat.

Már 5.000 magyar elutasította az idegen nyelvek tanulási módszerét, és csatlakozott Aaron Stonehoz. Az életkor, az oktatás és a tehetségektől függetlenül 2 hét alatt büszke kifejezéseket fogsz látni a családod, a barátaid és a kollégáid arcán. Amikor meghallják, milyen jól beszélsz angolul, nehéz lesz elhinniük, hogy mindössze 14 napot vett igénybe.*

Az idege nyelvek tanulására mindig jó a pillanat. Erről meggyőződhetsz 2 hét alatt. Észre fogod venni a változást a mindennapjaidban. Elkezdesz majd nyiltan beszélni idegen nyelven 14 nap tanulás után.* Probléma nélkül el fogod olvasni a bejegyzéseket a weboldalakon. A szeretteid és a kollégáid csodálni fognak.

Hogyan néz ki a Aaron féle formula az automatikus idegennyelv tanulására?

Aaron Stone az ő 2-hetes formuláját az automatikus idegennyelv tanulására Pingulingo-nak nevezte el. Ez egy egyedüli könyv, ami javitja és felgyorsitja a memóriát , köszönhetően a vele született mentális képességek 100%-os használatának.

A nyelvtanulás hagyományos módszerei csak az agy kapacitásának egy részét aktiválják, hogy emlékezzenek és hozzanak létre egyesületeket. Általában nem támogatják ezeket a kognitív folyamatokat, mert csak az agyi struktúrák kis részét aktiválják. A Pingulingo könyv másképp működik. Használja a kapacitás 100% -át, de "beépül" a tudatalattidba.

Az új szavak memorizálása során az idegen nyelv automatikus tanulásának kéthetes formulája a Pingulingo egyidejűleg aktiválja a jobb és a bal agyféltekét. A szövegrész aktiválja a bal féltekét, míg a kép aktiválja a jobb oldalt. Az agy 5-ször hatékonyabban működik, a szokásosnál. Ez a kognitív képességek növekedéséhez, az új szavak memorizálásához és a magyar megfelelőkkel való társulásához vezet. Ezek az egyesületek olyan erősen és mélyen beágyazódnak a memóriába, hogy az agyad szinte automatikusan megtanulja az új szavakat.

A 2-hetes formula intenziven hat

A Pingulino első napi olvasása után elsajátitasz 200 új szavat. Egy hét múlva jelentős különbséget fogsz látni a szókincsedben. Egyre gazdagabb és sokszínűbb lesz. Két hét elteltével eltűnik a pszichológiai blokád, ami lehetővé teszi, hogy más nyelven beszéljen, és minden probléma nélkül szabadon kommunikáljon. Egy hónap múlva annyira fogod tudni az angol nyelvet, mintha már évek óta részt vennél a tanfolyamokon. Ha ez nem történik meg, akkor birod (kell is!) használni Aaron Stone különleges garanciáját. Kérdések nélkül, visszakapod a pénzt a Pinguling könyre.

A Globar Science ajánlja ezt a megoldást az olvasóinak. A link kattintására találhatod meg a bejegyzést, ahol megrendelheted a Pingulingo könyvet 50% engedménnyel. Az engedmény érvényes

Mit mondanak a Magyarok a Pingulingóról:

"Új és jobban megfizetett munkát találtam, mert meglepődött az új munakvezetőm, hogy milyen jól tudok angolul. Ez nem várható egy 47-éves férfitól. De mindezt a Pingulinónak köszönhetem."*

- Major Rudolf

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.


Balog Heléna - egyike, azoknak a személyeknek, akik elsőként próbálták ki ezt a 2-hetes formulát. Köszönhetően ennek a formulának kaptam egy munkaajánlatot külföldön, és nemsokára költözök is Londonba. Hihetetlen!*

Pingulingo

*** GARANTÁLT ***

Egy éves idegen nyelvű tanfolyamot
fogsz tanulni mindössze
2 héten belül*

Megrendelem

A promóció ma érvényes

Szeretnél te is megtanulni 2 hét alatt legalább egy idegennyelvet? Töltsd ki az alábbi kérdőivet és tudd meg.

Hány éves vagy?Kattints ide, hogy megrendeld a Pingulingo 2-hetes formulát az automatikus idegennyelv tanulására

Egyedi ajánlat,


 • Metal_Star
  Valaki kipróbálta?
 • Emanuella
  Kártyák Pingulingo használom már 3 hete és tényleg úgy beszelem az angolt, mintha már évek óta tanulnám, és ezt mások is mondják körülöttem, mér a rokonom is, aki Ausztráliában dolgozik.* Annyira nem jól működik, hogy anyanyelven beszéljem, mintha Angol lennék, de az eredmények valóban fantasztikusak. Már nem jelent gondot az idegen nyelvek tanulása, ami hihetetlen! Köszönöm ezt a cikket!
  Válaszok · 78 · Nekem tetszik ·
 • Mónika
  Ez a első módszer a nyeltanulásra, ami nálam megtörte a jeget, mert szinte biztos voltam benne, hogy nem vagyok elég tehetséges az idegen nyelvek tanulására. Mostmár nem érzem magam alkalmatlannak, inkább inteligensnek és magabiztosnak.
  Válaszok · 59 · Nekem tetszik ·
 • Bella_22
  Évek óta angolul akartam megtanulni, de semilyen eredményeket nem sikerült elérnem. Az összes pénzem ráment órákra és tanfolyamokra - tudod, hogy megy ez. Ezzel a formulával gyorsabban tudok tanulni és sokkal kevesebb pénzt is költök, mintha idegen nyelvi iskolákba járnék. Nagy változás vár - 2 hónap múlva megyek egy fiúhoz, aki Skóciában dolgozik, és be akarok illeszkedni oda. Megrendeltem ezt a könyvet, és remélem ez a legjobb. Szoritsatok nekem! :)
  Válaszok · 243 · Nekem tetszik ·
 • Huanita
  Véletlenül bukkantam rá erre a cikkre, és eldöntöttem hogy elolvasom. Már egyszer láttam a facebookon, hogy az egyik ismerősöm mennyire isteniti ezt a könyvet és eldöntöttem, hogy megrendelem rögtön, mert ez tényleg jó alkalom. Nem is tudtam, hogy az interneten is megvehetem.
  Válaszok · 105 · Nekem tetszik ·
 • r.e.n.i.k.e.
  Ez csodás! Mindig is szerettem volna legalább három nyelvet beszélni! Már alig várom, hogy elkezdjem olvasni!
  Válaszok · 273 · Nekem tetszik ·
 • Aaron
  Ha már mindenki köszönetet mondd érte, akkor én is megveszem a lányomnak születésnapjára. Egy hét múlva lesz a szülinapja, csak abban reménykedem, hogy nem hiszi majd azt, hogy az ajándék "vissza" zavarja az iskolába
  Válaszok · 123· Nekem tetszik · a
 • Poly-got
  Tanulok a könyvből már egy hete, és mondhatni már elég jól tudok angolul. Már eltulajdonitottam 1000szavat, ami kiváló! Az angol nyelvtanfolyamokra a fizetésem nagyobb részét oda kéne adnom, ez meg szinte költség nélküli a számomra - nem hagyott semilyen lyukat a banszámlámon :)
  Válaszok · 64 · Nekem tetszik ·
 • Maya
  Az utóbbi pár évben csak a gyerekekkel foglalkoztam, a saját karrieremet pedig figyelmen kivül hagytam. Ennek a formulának köszönhetően elkezdtem angolul tanulni, és az eredmények már láthatóak. A főnököm alkalmat adott rá, hogy kommunikáljak az angol partnerekkel...
  Válaszok · 87 · Nekem tetszik ·
 • PatakiTea
  Megvettem a könyvet Pingulingo apukámnak, aki minden évben megy Skóciába, és nagyon meg is örült neki, mert mindössze 2 hét alatt nagyon sokat megértett belőle. * Használatos nagyon alacsony áron
  Válaszok · 37 · Nekem tetszik ·
 • Dezső
  Megint valami csoda... az embereknek évek kellenek, hogy megtanuljonak valamilyen nyelvet
  Válaszok · 214 · Nekem tetszik ·
 • Kicsiman
  Hülyeségeket beszélsz, normélis, hogy nem tanulhatsz meg két nap alatt úgy beszélni, mint egy külföldi, de a folyamat tényleg nagyon gyors és a könyv komolyan működik, báris nálam.
  Válaszok · 122 · Nekem tetszik ·
 • Róbert
  A feleségem és én eldöntöttük, hogy kipróbáljuk ezt a könyvet, még ha 60 év felett is vagyok, szeretném kipróbálni, hogy milyen hatást ér el az az ember, aki még életében nem tanult idegen nyelvet. Faluban élünk, ahol még iskola sincs az idegen nyelvek tanulására, igy ez a magántanulás egy nagy felfedezés nálunk.
  Válaszok · 124 · Nekem tetszik ·
 • Balett117Elolvastam
  Most olvastam Aaronról és módjáról egy külföldi portálon, és most látom, hogy mér nálunk is lehet rendelni! Szuper!
  Válaszok · 159 · Nekem tetszik ·
 • Martina
  Most először találkoztam ezzel a könyvvel és meglepetést is okozott. Több mint egy órát tanultam belőle, és nem voltam fáradt, tényleg nagyon pihentetőnek tűnt számomra. És úgy érzem, rengeteg minden megmaradt a fejemben, sokmindenre emlékszem. Tényleg!
  Válaszok · 127 · Nekem tetszik ·
 • Kovács Kati
  Minden másnap tanulok a könyvből, és itt van, már mennyit megtanultam egy hónap alatt, at eredmények tényleg hihetetlenek. Több, mint ezer szót elsajátitottam, és könnyedén alkotok mondatokat is, még egy kicsi és folyamatosan beszélek. Lesz valami hasonló más nyelvekre is?
  Válaszok · 136 · Nekem tetszik ·
 • _melinda_
  Konkrét információk az emberektől. Szeretnék a lehető leghamarabb jobb munkahelyet találni, de az angol nyelvtudásom alapvető, és a problémám a beszélgetéssel van. Segít ez a könyv a nyelv elsajátításában magasabb szinten, az alaptól? Valaki válaszolna nekem, aki már használta?
  Válaszok · 98 · Nekem tetszik ·
 • Kicsiangol
  Megrendeltem ezt a rendszert 3 héttel ezelőtt, gondoltam, mit veszithetek vele?! Eredmények - tényleg működik! Időközben beszéltem a britekkel, akik megállítottak az utcán, és útbaigazitást kértek tőlem. És mindent szépen elmagyaráztam nekik. Ami engem illet, más módszer nem hasonlítható ehhez!
  Válaszok · 68 · Nekem tetszik ·
 • Cukros.lány
  Hihetetlen eredmények... tényleg ilyen hatásos???
  Válaszok · 79 · Nekem tetszik ·
 • Robot Máté
  Ezt hallgattam a pszichológia előadásokon is. Az állítólag beszélgetéssel kapcsolatos kép elősegíti az agyféltekéket, hogy jobban emlékezzenek.
  Válaszok · 86 · Nekem tetszik ·
 • Cso_ki_ka
  Nagyon jó angol nyelvtanfolyamon vettem részt egy híres zágrábi iskolában, de most nem engedhetem meg magamnak. Ez a könyv fantasztikus lehetőség számomra, egy kicsit felfrissítem a tudásomat. Azt ajánlom, hogy rendelje meg.
  Válaszok · 89 · Nekem tetszik ·
 • Édeske
  Ez mind tiszta hazugság
  Válaszok · 109 · Nekem tetszik ·
 • Anna
  Kattints ide és olvass el mindent. Az emberek azt irják, hogy ennek köszönhetően megtanulták a nyelvet, miért hazudnának?
  Válaszok · 172 · Nekem tetszik ·
 • RedDevil
  Megrendeltem. Hamarosan jelenteni fogom az eredményeket.
  Válaszok · 122 · Nekem tetszik ·

Szeretnél te is megtanulni 2 hét alatt legalább egy idegennyelvet? Töltsd ki az alábbi kérdőivet és tudd meg.

Hány éves vagy?Global Science

Review