Global Science

Review

Nova 2- sedmična formula Franza Reimanna za automatsko učenje stranog jezika

Franz Reimann je naučio 23 svjetska jezika.

Poliglot Franz Reimann, koji tečno govori 23 jezika, predstavio je građanima BiH svoju slavnu 2- sedmičnu formulu za učenje jezika.. Ona omogućava da se u kratkom razdoblju savlada gradivo koje se na kursevima jezika uči godinu danaMetoda ovog poliglote osporava tradicionalne škole jezika.  

Već je 5.000 građana u BIH odbacilo neefikasne konvencionalne metode učenja stranih jezika i pridružilo se Franzu Reimannu.. Bez obzira na godine, obrazovanje i talenat, za 2 sedmice ćeš vidjeti ponosne izraze na licima svojih članova porodice, prijatelja i kolega. Kad čuju kako dobro govoriš njemački, teško će povjerovati da ti je za to trebalo samo 14 dana.*  

Uvijek je dobar trenutak za učenje stranih jezika. U to se lako možeš uvjeriti već kroz 2 sedmice. Primijetićeš promjene u svakodnevnom životu. Počećeš da slobodno komuniciraš na stranom jeziku nakon 14 dana učenja.* Bez problema ćeš čitati članke na stranim web stranicama. Izazvaćeš divljenje najbližih i priznanje nadređenih i kolega.  

Kako izgleda Franzova formula za automatsko učenje jezika?

Franz Reimann je svoju 2-sedmičnu formulu za automatsko učenje stranog jezika Lernelingu istovremeno aktivira desnu i lijevu moždanu hemisferu. To je jedina knjiga koja poboljšava i ubrzava pamćenje zahvaljujući 100%-tnoj upotrebi tvojih urođenih mentalnih sposobnosti.  

Konvencionalne metode učenja jezika aktiviraju samo dio kapaciteta tvog mozga da pamti i stvara asocijacije. Po pravilu one ne potpomažu ove kognitivne procese jer aktiviraju samo mali dio moždanih struktura. Knjiga Lernelingu funkcioniše drukčije. Koristi 100% kapaciteta koji imaš, ali koji „drijema“ u tvojoj podsvijesti.  

Tokom pamćenja novih riječi, 2-sedmična formula za automatsko učenje stranog jezika Lernelingu istovremeno aktivira desnu i lijevu moždanu hemisferu. Tekstualni deo aktivira lijevu hemisferu, dok slika aktivira desnu. Cijeli mozak radi 5 puta efikasnije nego inače. To dovodi do povećanja kognitivne sposobnosti, sposobnosti pamćenja novih riječi, i njihove asocijacije sa domaćim ekvivalentima. Ove asocijacije su toliko snažne i duboko utisnute u memoriju da tvoj mozak gotovo automatski uči nove riječi.  

2-sedmična formula djeluje intenzivno

Što ljudi u BiH kažu o Lernelingu: 

„Volim putovati i uvijek su me fascinirali strani jezici. Njemački mi je godinama zadavao dosta muka i mislila sam da ga nikad neću savladati, ali zahvaljujući knjizi Lernelingu to sam uspjela bez ikakvih problema i to za svega 2 sedmice.“*

- Marija Agović

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Autor ne garantuje iste rezultate.

Nakon prvog dana čitanja Lernelingu knjige usvojićeš oko 200 novih riječi. Nakon sedmicu dana primijetićeš značajnu razliku u svom vokabularu. Postaće bogatiji i raznovrsniji. Nakon 2 sedmice nestaje psihička blokada koja te koči da razgovaraš na drugom jeziku, i počinješ da slobodno komuniciraš bez ikakvih problema. Nakon mjesec dana, znaćeš njemački jezik tako dobro kao da godinama pohađaš neki kurs. Ako se to ne dogodi, možeš (i trebalo bi!) da iskoristiš posebnu garanciju Franza Reimanna. Bez pitanja dobijaš nazad novac za Lernelingu knjigu.

"Global science" preporučuje ovo rješenje svim svojim čitaocima. Klikom na link moći ćeš naručiti Lernelingu knjigu s 50% popusta. Ponuda uskoro ističe! 


Ana Matić – jedna je od prvih koji su koristili 2- sedmičnu formulu Franza Reimanna. Zahvaljujući njoj je toliko dobro savladala njemački da je dobila posao u inostranstvu, a uskoro se seli u Berlin. Nevjerovatan poduhvat!*

Lernelingu

Savladaćeš program jednogodišnjeg
kursa stranog jezika u samo
2 sedmice*

Promocija važi danas  

Želiš li za 2 sedmice naučiti bar jedan strani jezik? Ispuni kratki upitnik i saznaj možeš li.

Koliko imaš godina?Klikni ovdje i naruči Lernelingu 2- sedmičnu formulu za brzo učenje stranog jezika u udobnosti tvog doma!  

Posebna ponuda, DATE  


 • Tamara_32_
  Je li stvarno tako efikasno?
  Odgovori · 153 · Sviđa mi se · DATE
 • Danijela
  Iako koristim Lernelingu samo 2 sedmice, već sam savladala dobrih 1000 riječi.* Znam da je teško povjerovati, ali stvarno je tako. Učenje stranog jezika postalo je jako zabavno. Lernelingu ima sve pohvale od mene.
  Odgovori ·
  78
  · Sviđa mi se · DATE
 • Jana_22
  Želja za učenjem stranog jezika mi se javila tek nakon srednje škole. Od tada sam naučila 3 jezika, a na putu sam da naučim i četvrti. Koristim Lernelingu već sedmicu dana i nadam se najboljem. Za sada mi ide i više nego dobro.
  Odgovori ·
  59
  · Sviđa mi se · DATE
  • Lola
   Sviđa mi se ova metoda! Nadam se da u četrdesetim godinama nije kasno početi učiti strani jezik :)
   Odgovori · Sviđa mi se · DATE
 • BojAna
  Dala sam gomilu novca na razne kurseve na kojima se predavači nimalo ne trude da nam učenje učine lakšim. Ova metoda mi je posljednja prilika, ako i ona ne pomogne onda odustajem od učenja.
  Odgovori · 243 · Sviđa mi se · DATE
 • Esma_Kralj
  Naručeno! Čekam da stigne i onda pišem prve impresije :)
  Odgovori · 105 · Sviđa mi se · DATE
 • Anita19
  Jednom riječju – FENOMENALNO!
  Odgovori · 273 · Sviđa mi se · DATE
 • Lana
  Koristim je već mjesec dana i imam samo riječi hvale. Baš mi se sviđa i sve je sehr gut :))))
  Odgovori · 123· Sviđa mi se · DATE
 • Marko
  Već sam savladao dosta riječi i slaganje rečenica mi ide dosta lakše. Moja preporuka za ovu metodu. Jeftinija je nego kurs i mnogo brže se uči.
  Odgovori · 64 · Sviđa mi se · DATE
 • Haris
  Naručujem definitivno!
  Odgovori · 87 · Sviđa mi se · DATE
 • Sanja
  Jao pa ovo je super. Moj dečko par puta godišnje odlazi u Njemačku i kaže da se baš teško snalazi jer ne zna jezik. Pokloniću mu ovu knjigu. Nadam se da će mu se dopasti i da će mu pomoći.
  Odgovori · 37 · Sviđa mi se · DATE
 • Faris
  Ovo je čudo. U srednjoj smo 4 godine učili njemački, a ja nisam ništa naučio, a pomoću ovo metode sam savladao njemački za samo 2 sedmice.*
  Odgovori · 214 · Sviđa mi se ·
 • Luka
  Meni je dosta pomogla iako zbog svakodnevnih obaveza nisam redovno učio.
  Odgovori · 122 · Sviđa mi se · DATE
 • Jo_jo
  Naručujem definitivno. Supruga i ja se spremamo na put u Njemačku za 2 mjeseca i ova metoda će nam dobro doći da savladamo njemački na brzinu. Mislim da ćemo se lakše snaći  
  Odgovori · 124 · Sviđa mi se · DATE
 • Nina117
  Drago mi je da nešto ovako ima i kod nas. Konačno napredujemo! 
  Odgovori · 159 · Sviđa mi se · DATE
 • Baba Marta
  Super knjiga. Ne zahtijeva puno učenja kao klasične metode. Sve preporuke
  Odgovori · 127 · Sviđa mi se · DATE
 • Katarina
  Oduševljena sam! Nisam očekivala ovakve rezultate. Sviđa mi se kako djeluje i mogu reći da sam savladala veliki dio jezika. Konačno imam slobodu u govoru.
  Odgovori · 136 · Sviđa mi se · DATE
 • _Danka_
  Vrh! Zna li neko hoće li biti slična metoda za neki drugi jezik?
  Odgovori · 98 · Sviđa mi se · DATE
 • Denis
  Moj CV je potpuniji za još jedan jezik i to sve zahvaljujući ovoj 2 – sedmičnoj metodi.
  Odgovori · 68 · Sviđa mi se · DATE
 • Edin
  Stvarno djeluje. Rezultati su nevjerovatni :)
  Odgovori · 79 · Sviđa mi se · DATE
 • Mr Rebić
  Zahvaljujući njemačkom jeziku sada imam mnoštvo poslovnih ponuda. Hvala Lernelingu :)
  Odgovori · 86 · Sviđa mi se · DATE
 • Aldin_BBB
  Nikad nije kasno. Naučio sam njemački u 45. godini života.
  Odgovori · 89 · Sviđa mi se · DATE
 • Tanja
  Sumnjam! Izgleda mi kao jedna velika laž...
  Odgovori · 109 · Sviđa mi se · DATE
 • Sandra
  Nije laž! Ja sam uspjela i preporučujem svima. Učenje stranog jezika nikad nije bilo lakše :)
  Odgovori · 172 · Sviđa mi se · DATE
 • Dženan
  Naručujem i onda pravac Njemačka
  Odgovori · 122 · Sviđa mi se · DATE

Želiš li za 2 sedmice naučiti bar jedan strani jezik? Ispuni kratki upitnik i saznaj možeš li.

Koliko imaš godina?Global Science

Review