Promocija

Global Science

Review

Nova 2-nedeljna formula Franza Reimanna za automatsko učenje stranog jezika

Franz Reimann je naučio 23 svetska jezika.

Poliglota Franz Reimann, koji tečno govori 23 jezika, je Srbima predstavio svoju slavnu 2-nedeljnu formulu za učenje jezika. Ona omogućava da se u kratkom razdoblju savlada gradivo koje se na kursevima jezika uči godinu dana. Metoda ovog poliglote osporava tradicionalne škole jezika.

Već je 5.000 Srba odbacilo neefikasne konvencionalne metode učenja stranih jezika, i pridružilo se Franzu Reimannu. Bez obzira na godine, obrazovanje i talenat, za 2 nedelje ćeš videti ponosne izraze na licima svojih članova porodice, prijatelja i kolega. Kad čuju kako dobro govoriš nemački, teško će poverovati da ti je za to trebalo samo 14 dana.*

Uvek je dobar trenutak za učenje stranih jezika. U to se lako možeš uveriti već kroz 2 nedelje. Primetićeš promene u svakodnevnom životu. Počećeš da slobodno komuniciraš na stranom jeziku nakon 14 dana učenja.* Bez problema ćeš čitati članke na stranim web stranicama. Izazvaćeš divljenje najbližih i priznanje nadređenih i kolega.

Kako izgleda Franzova formula za automatsko učenje jezika?

Franz Reimann je svoju 2-nedeljnu formulu za automatsko učenje stranih jezika nazvao Lernelingu. To je jedina knjiga koja poboljšava i ubrzava pamćenje zahvaljujući 100%-tnoj upotrebi tvojih urođenih mentalnih sposobnosti.

Konvencionalne metode učenja jezika aktiviraju samo deo kapaciteta tvog mozga da pamti i stvara asocijacije. Po pravilu one ne potpomažu ove kognitivne procese jer aktiviraju samo mali deo moždanih struktura. Knjiga Lernelingu funkcioniše drugačije. Koristi 100% kapaciteta koji imaš, ali koji „drema“ u tvojoj podsvesti.

Tokom pamćenja novih reči, 2-nedeljna formula za automatsko učenje stranog jezika Lernelingu istovremeno aktivira desnu i levu moždanu hemisferu. Tekstualni deo aktivira levu hemisferu, dok slika aktivira desnu. Ceo mozak radi 5 puta efikasnije nego inače. To dovodi do povećanja kognitivne sposobnosti, sposobnosti pamćenja novih reči, i njihove asocijacije sa srpskim ekvivalentima. Ove asocijacije su toliko snažne i duboko utisnute u memoriju da tvoj mozak gotovo automatski uči nove reči.

2-nedeljna formula deluje intenzivno

Šta Srbi kažu o Lernelingu:

„Volim da putujem i uvek su me fascinirali strani jezici. Nemački mi je godinama zadavao dosta muka i mislila sam da ga nikad neću savladati, ali sam zahvaljujući knjizi Lernelingu to uspela bez ikakvih problema, i to za samo 2 nedelje.“*

- Marija Pivarić

*Prikazani rezultati su individualni, i razlikuju se od osobe do osobe. Autor ne garantuje iste rezultate.

Nakon prvog dana čitanja Lernelingu knjige ćeš usvojiti oko 200 novih reči. Nakon nedelju dana primetićeš značajnu razliku u svom vokabularu. Postaće bogatiji i raznovrsniji. Nakon 2 nedelje nestaje psihička blokada koja te koči da razgovaraš na drugom jeziku, i počinješ da slobodno komuniciraš bez ikakvih problema. Nakon mesec dana ćeš nemački jezik znati tako dobro kao da godinama pohađaš neki kurs. Ako se to ne dogodi, možeš (i trebalo bi!) da iskoristiš posebnu garanciju Franza Reimanna. Bez pitanja novac za Lernelingu knjigu dobijaš nazad.

"Global science" preporučuje svim svojim čitaocima. Klikom na link ćeš Lernelingu knjigu moći da naručiš s 50% popusta. Ponuda važi do


Ana Matošević – jedna je od prvih koji su koristili 2-nedeljnu formulu Franza Reimanna. Zahvaljujući njoj je toliko dobro savladala nemački da je dobila posao u inostranstvu, a uskoro se seli u Berlin. Neverovatan podvig!*

Lernelingu

*** ZAGARANTOVANO ***

Savladaćeš program jednogodišnjeg
kursa stranog jezika u samo
2 nedelje*

Naručujem

Promocija važi danas

Da li želiš da za 2 nedelje naučiš bar jedan strani jezik? Ispuni kratak upitnik i saznaj.

Koliko imaš godina?Klikni ovde i naruči Lernelingu 2-nedeljnu formulu za brzo učenje stranog jezika u udobnosti tvog doma!

Posebna ponuda,


 • Tamara_32
  Je li stvarno tako efikasno?
 • Danijela
  Iako koristim Lernelingu samo 2 nedelje, već sam savladala dobrih 1000 reči.* Znam da je teško poverovati, ali zaista je tako. Učenje stranog jezika je postalo jako zabavno. Lernelingu ima sve pohvale od mene.
  Odgovori · 78 · Sviđa mi se ·
 • Jana_22
  Želja za učenjem stranog jezika mi se javila tek nakon srednje škole. Od tada sam naučila 3 jezika, a na putu sam da naučim i četvrti. Koristim Lernelingu već nedelju dana i nadam se najboljem. Za sada mi ide i više nego dobro.
  Odgovori · 59 · Sviđa mi se ·
  • Lola
   Sviđa mi se ova metoda! Nadam se da u četrdesetim godinama nije kasno za učenje stranog jezika :)
 • BojAna
  Dala sam gomilu novca na razne kurseve na kojima se predavači nimalo ne trude da nam učenje učine lakšim. Ova metoda mi je poslednja prilika, ako i ona ne pomogne onda odustajem od učenja.
  Odgovori · 243 · Sviđa mi se ·
 • Ena_Kralj
  Naručeno! Čekam da stigne i onda pišem prve impresije :)
  Odgovori · 105 · Sviđa mi se ·
 • Anita19
  Jednom rečju – FENOMENALNO!
  Odgovori · 273 · Sviđa mi se ·
 • Lana
  Koristim je već mesec dana i imam samo reči hvale. Baš mi se sviđa i sve je sehr gut :))))
  Odgovori · 123· Sviđa mi se · a
 • Marko
  Već sam savladao dosta reči i slaganje rečenica mi ide dosta lakše. Moja preporuka za ovu metodu. Jeftinija je nego kurs i mnogo brže se uči.
  Odgovori · 64 · Sviđa mi se ·
 • Mare
  Naručujem definitivno!
  Odgovori · 87 · Sviđa mi se ·
 • Sanja
  Jao pa ovo je super. Moj dečko par puta godišnje odlazi u Nemačku i kaže da se baš teško snalazi jer ne zna jezik. Pokloniću mu ovu knjigu. Nadam se da će mu se dopasti i da će mu pomoći.
  Odgovori · 37 · Sviđa mi se ·
 • Steva
  Ovo je čudo. U srednjoj smo 4 godine učili nemački, a ja nisam ništa naučio, a pomoću ovo metode sam savladao nemački za samo 2 nedelje.*
  Odgovori · 214 · Sviđa mi se ·
 • Luka
  Meni je dosta pomogla iako zbog svakodnevnih obaveza nisam redovno učio.
  Odgovori · 122 · Sviđa mi se ·
 • Jo_jo
  Naručujem definitivno. Supruga i ja se spremamo na put u Nemačku za 2 meseca i ova metoda će nam dobro doći da savladamo nemački na brzinu. Mislim da ćemo se lakše snaći
  Odgovori · 124 · Sviđa mi se ·
 • Nina117
  Drago mi je da nešto ovako ima i kod nas. Konačno napredujemo!
  Odgovori · 159 · Sviđa mi se ·
 • Baba Marta
  Super knjiga. Ne zahteva puno učenja kao klasične metode. Sve preporuke
  Odgovori · 127 · Sviđa mi se ·
 • Katarina
  Oduševljena sam! Nisam očekivala ovakve rezultate. Sviđa mi se kako deluje i mogu reći da sam savladala veliki deo jezika. Konačno imam slobodu u govoru.
  Odgovori · 136 · Sviđa mi se ·
 • _Danka_
  Vrh! Da li neko zna da li će biti slična metoda za neki drugi jezik?
  Odgovori · 98 · Sviđa mi se ·
 • Marinko
  Moj CV je potpuniji za još jedan jezik i to sve zahvaljujući ovoj 2 – nedeljnoj metodi.
  Odgovori · 68 · Sviđa mi se ·
 • Dragan
  Zaista deluje. Rezultati su neverovatni :)
  Odgovori · 79 · Sviđa mi se ·
 • Mr Rebić
  Zahvaljujući nemačkom jeziku sada imam mnoštvo poslovnih ponuda. Hvala Lernelingu :)
  Odgovori · 86 · Sviđa mi se ·
 • Andrija_DELIJE
  Nikad nije kasno. Naučio sam nemački u 45. godini života.
  Odgovori · 89 · Sviđa mi se ·
 • Tanja
  Sumnjam! Izgleda mi kao jedna velika laž...
  Odgovori · 109 · Sviđa mi se ·
 • Sandra
  Nije laž! Ja sam uspela i preporučujem svima. Učenje stranog jezika nikad nije bilo lakše :)
  Odgovori · 172 · Sviđa mi se ·
 • Dejan
  Naručujem i onda pravac Nemačka :)
  Odgovori · 122 · Sviđa mi se ·

Da li želiš da za 2 nedelje naučiš bar jedan strani jezik? Ispuni kratak upitnik i saznaj.

Koliko imaš godina?Global Science

Review