Global Science

Review

Nova 2-tjedna formula Franza Reimanna za automatsko učenje stranog jezika

Franz Reimann je naučio 23 svjetska jezika.

Poliglot Franz Reimann, koji tečno govori 23 jezika, predstavio je Hrvatima svoju slavnu 2-tjednu formulu za učenje jezika. Ona omogućava da se u kratkom razdoblju savlada gradivo koje se na tečajevima jezika uči godinu dana. Metoda ovog poliglota osporava tradicionalne jezične škole.

Već je 5.000 Hrvata odbacilo neučinkovite konvencionalne metode učenja stranih jezika i pridružilo se Franzu Reimannu. Neovisno o dobi, obrazovanju i talentu, za 2 tjedna ćeš vidjeti ponosne izraze na licima svojih članova obitelji, prijatelja i kolega. Kad čuju kako dobro govoriš njemački, teško će povjerovati da ti je za to trebalo svega 14 dana.*

Uvijek je dobar trenutak za učenje stranih jezika. U to se lako možeš uvjeriti već kroz 2 tjedna. Primijetit ćeš promjene u svakodnevnom životu. Počet ćeš slobodno komunicirati na stranom jeziku nakon 14 dana učenja.* Bez problema ćeš čitati članke na stranim web stranicama. Izazvat ćeš divljenje najbližih i priznanje nadređenih i kolega.

Kako izgleda Franzova formula za automatsko učenje jezika?

Franz Reimann je svoju 2-tjednu formulu za automatsko učenje stranih jezika nazvao Lernelingu. To je jedina knjiga koja poboljšava i ubrzava pamćenje zahvaljujući 100%-tnoj upotrebi tvojih urođenih mentalnih sposobnosti.

Konvencionalne metode učenja jezika aktiviraju samo dio kapaciteta tvog mozga da pamti i stvara asocijacije. U pravilu one ne podržavaju ove kognitivne procese jer aktiviraju samo mali dio moždanih struktura. Knjiga Lernelingu funkcionira drukčije. Koristi 100 % kapaciteta koji imaš, ali koji „drijema“ u tvojoj podsvijesti.

Tijekom pamćenja novih riječi, 2-tjedna formula za automatsko učenje stranog jezika Lernelingu istovremeno aktivira desnu i lijevu moždanu hemisferu. Tekstualni dio aktivira lijevu polutku, dok slika aktivira desnu. Cijeli mozak radi 5 puta učinkovitije nego inače. To dovodi do povećanja kognitivne sposobnosti, sposobnosti pamćenja novih riječi i njihove asocijacije s hrvatskim ekvivalentima. Ove asocijacije su toliko snažne i duboko utisnute u memoriju da tvoj mozak gotovo automatski uči nove riječi.

2-tjedna formula djeluje intenzivno

Što Hrvati kažu o Lernelingu:

„Volim putovati i uvijek su me fascinirali strani jezici. Njemački mi je godinama zadavao dosta muka i mislila sam da ga nikad neću savladati, ali zahvaljujući knjizi Lernelingu to sam uspjela bez ikakvih problema i to za svega 2 tjedna.“*

- Marija Pivarić

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Autor ne garantira iste rezultate.

Nakon prvog dana čitanja Lernelingu knjige usvojit ćeš oko 200 novih riječi. Nakon tjedan dana primijetit ćeš značajnu razliku u svom vokabularu. Postat će bogatiji i raznolikiji. Nakon 2 tjedna nestaje psihička blokada koja te koči da razgovaraš na drugom jeziku i tada počinješ slobodno komunicirati bez ikakvih problema. Nakon mjesec dana, znat ćeš njemački jezik tako dobro kao da godinama pohađaš neki tečaj. Ako se to ne dogodi, možeš (i trebalo bi!) da iskoristiš posebnu garanciju Franza Reimanna. Bez pitanja dobivaš nazad novac za Lernelingu knjigu.

"Global science" preporučuje ovo rješenje svim svojim čitateljima. Klikom na link moći ćeš naručiti Lernelingu knjigu s 50% popusta. Ponuda uskoro ističe!

DATE

Ana Matošević – jedna je od prvih koji su koristili 2-tjednu formulu Franza Reimanna. Zahvaljujući njoj je toliko dobro savladala njemački da je dobila posao u inozemstvu, a uskoro se seli u Berlin. Nevjerojatan podvig!*

Lernelingu

Savladat ćeš ​program jednogodišnjeg
tečaja ​stranog jezika u samo
2 tjedna*

Promocija vrijedi danas

Želiš li i ti za 2 tjedna naučiti bar jedan strani jezik? Ispuni kratki upitnik i saznaj.

Koliko imaš godina?Klikni ovdje i naruči Lernelingu 2-tjednu formulu za brzo učenje stranog jezika u udobnosti tvog doma!

Posebna ponuda, DATE


 • Tamara_32_
  Je li stvarno tako učinkovito?
  Odgovori · 153 · Sviđa mi se · DATE
 • Danijela
  Iako koristim Lernelingu samo 2 tjedna, već sam savladala dobrih 1000 riječi.* Znam da je teško povjerovati, ali doista je tako. Učenje stranog jezika postalo je jako zabavno. Lernelingu ima sve pohvale od mene.
  Odgovori ·
  78
  · Sviđa mi se · DATE
 • Jana_22
  Želja za učenjem stranog jezika mi se javila tek nakon srednje škole. Od tada sam naučila 3 jezika, a na putu sam da naučim i četvrti. Koristim Lernelingu već tjedan dana i nadam se najboljem. Za sada mi ide i više nego dobro.
  Odgovori ·
  59
  · Sviđa mi se · DATE
  • Lola
   Sviđa mi se ova metoda! Nadam se da u četrdesetim godinama nije kasno početi učiti strani jezik :)
   Odgovori · Sviđa mi se · DATE
 • BojAna
  Dala sam gomilu novca na razne tečajeve na kojima se predavači nimalo ne trude da nam učenje učine lakšim. Ova metoda mi je posljednja prilika, ako i ona ne pomogne onda odustajem od učenja.
  Odgovori · 243 · Sviđa mi se · DATE
 • Ena_Kralj
  Naručeno! Čekam da stigne i onda pišem prve impresije :)
  Odgovori · 105 · Sviđa mi se · DATE
 • Anita19
  Jednom riječju – FENOMENALNO!
  Odgovori · 273 · Sviđa mi se · DATE
 • Lana
  Koristim je već mjesec dana i imam samo riječi hvale. Baš mi se sviđa i sve je sehr gut :))))
  Odgovori · 123· Sviđa mi se · DATE
 • Marko
  Već sam savladao dosta riječi i slaganje rečenica mi ide dosta lakše. Moja preporuka za ovu metodu. Jeftinija je nego tečaj i mnogo brže se uči.
  Odgovori · 64 · Sviđa mi se · DATE
 • Mare
  Naručujem definitivno!
  Odgovori · 87 · Sviđa mi se · DATE
 • Sanja
  Jao pa ovo je super. Moj dečko par puta godišnje odlazi u Njemačku i kaže da se baš teško snalazi jer ne zna jezik. Poklonit ću mu ovu knjigu. Nadam se da će mu se dopasti i da će mu pomoći.
  Odgovori · 37 · Sviđa mi se · DATE
 • Stipe
  Ovo je čudo. U srednjoj smo 4 godine učili njemački, a ja nisam ništa naučio, a pomoću ovo metode sam savladao njemački za samo 2 tjedna.*
  Odgovori · 214 · Sviđa mi se ·
 • Luka
  Meni je dosta pomogla iako zbog svakodnevnih obaveza nisam redovno učio.
  Odgovori · 122 · Sviđa mi se · DATE
 • Jo_jo
  Naručujem definitivno. Supruga i ja se spremamo na put u Njemačku za 2 mjeseca i ova metoda će nam dobro doći da savladamo njemački na brzinu. Mislim da ćemo se lakše snaći
  Odgovori · 124 · Sviđa mi se · DATE
 • Nina117
  Drago mi je da nešto ovako ima i kod nas. Konačno napredujemo!
  Odgovori · 159 · Sviđa mi se · DATE
 • Baba Marta
  Super knjiga. Ne zahtijeva puno učenja kao klasične metode. Sve preporuke
  Odgovori · 127 · Sviđa mi se · DATE
 • Katarina
  Oduševljena sam! Nisam očekivala ovakve rezultate. Sviđa mi se kako djeluje i mogu reći da sam savladala veliki dio jezika. Konačno imam slobodu u govoru.
  Odgovori · 136 · Sviđa mi se · DATE
 • _Danka_
  Vrh! Zna li netko hoće li biti slična metoda za neki drugi jezik?
  Odgovori · 98 · Sviđa mi se · DATE
 • Mate
  Moj CV je potpuniji za još jedan jezik i to sve zahvaljujući ovoj 2 – tjednoj metodi.
  Odgovori · 68 · Sviđa mi se · DATE
 • Hrvoje
  Doista djeluje. Rezultati su nevjerojatni :)
  Odgovori · 79 · Sviđa mi se · DATE
 • Mr Rebić
  Zahvaljujući njemačkom jeziku sada imam mnoštvo poslovnih ponuda. Hvala Lernelingu :)
  Odgovori · 86 · Sviđa mi se · DATE
 • Ante_BBB
  Nikad nije kasno. Naučio sam njemački u 45. godini života.
  Odgovori · 89 · Sviđa mi se · DATE
 • Tanja
  Sumnjam! Izgleda mi kao jedna velika laž...
  Odgovori · 109 · Sviđa mi se · DATE
 • Sandra
  Nije laž! Ja sam uspjela i preporučujem svima. Učenje stranog jezika nikad nije bilo lakše :)
  Odgovori · 172 · Sviđa mi se · DATE
 • Mateo
  Naručujem i onda pravac Njemačka :)
  Odgovori · 122 · Sviđa mi se · DATE

Želiš li i ti za 2 tjedna naučiti bar jedan strani jezik? Ispuni kratki upitnik i saznaj.

Koliko imaš godina?Global Science

Review